Irodaház takarítás

1000 m² alapterület feletti irodaházak teljeskörű takarítása

Irodaház takarítás Budapesten és környékén.

Dr Clean Kft: az igényes munkahelyek profi takarítója.

Rendszeres, napi irodaház takarítás

Irodaházak esetén általában kétféle feladat jöhet szóba részünkre.

1. Előfordulhat, hogy egy irodaházban a bérlők felelnek a saját irodájuk takarításáért, így az irodaház üzemeltetése csak a közös területekre bízza meg cégünket. Közös területek alatt a folyosókat, lépcsőházakat, mosdókat, esetenként konyhákat és étkezőket értjük.

2. A másik esetben teljes irodaházak takarítását is vállaljuk irodákkal, tárgyalókkal és közös használatú területekkel együtt.

Mindkét igény esetén személyes helyszínbejárást követően készítjük el egyedi ajánlatainkat az irodaház takarításra vonatkozóan.

Irodaház nagytakarítása

Irodaházak esetén vállaljuk a teljeskörű nagytakarítások elvégzését is, akár úgy is eseti megrendelésekkel, hogy nem a Dr Clean végzi a rendszeres takarítást. Több olyan partnerünk is van, akiknél az őszi és tavaszi nagytakarításokat végezzük.

A nagytakarításba beletartozik tulajdonképpen a plafon és a padló között minden felület tisztítása, minden esetben az ügyfél igényeihez igazítva a tényleges feladatlistát. Irodaházak nagytakarításakor érdemes gépi padlótiszítást végezni, melyet keményburkolaton és szőnyegpadlón is végzünk, valamint külső-belső ablaktisztítást, amit az irodaház kialakításához igazítunk.

Nagytakarítás esetén is helyszínbejárást követően készítjük ajánlatainkat. Ilyenkor tudjuk megfigyelni például azt is, hogy az ablaktisztítás hogyan, milyen technológiával kivitelezhető. Legszerencsésebb esetben nyitható ablakok esetén kézi erővel tudjuk elvégezni, azonban, ha erre nincs lehetőség, akkor vagy ozmózisos technológiával, vagy alpintechnikával végezzük el. Előbbi esetében az ozmózisos gép a csapvizet szűri meg a szennyeződésektől, mely ezután cseppmentesen szárad és földről akár 6-8 emelet magasságig is felérünk vele. Alpintechnikánál pedig fontos, hogy az épület tetején legyenek kikötési pontok, ahonnan a kollégák le tudnak ereszkedni az ablaktisztításhoz.

Speciális felülettiszítás

Gépi padló- és szőnyegtisztítást, valamint ablaktisztítást külön szolgáltatásként is vállalunk irodaházak részére. Megkeresés után ebben az eseten is személyesen mérjük fel a tisztítandó burkolatokat, területeket és felületeket. Ablaktisztításnál az előző pontban ismertetett körülményeket figyeljük meg, padló, illetve szőnyegtisztításnál pedig, hogy milyen gépre van szükség, illetve mennyire hozzáférhetőek a tisztítandó padlófelületek.

Irodaház fertőtlenítő takarítása, fertőtlenítése

A koronavírus olyan kihívások elé állította a világot, melyhez a Dr Clean csapatának is alkalmazkodnia kellett. Szolgáltatásaink között így már végzünk kézi erős felületfertőtlenítést, valamint légfertőtlenítést is irodáknak, irodaházaknak. Megelőző jelleggel, vagy sürgősségi esetben, fertőzött regisztrálásakor is fordulhatnak hozzánk. Kézi erő esetén a bejárattól indulva végezzük a fertőtlenítést az alkalmazottak által kézzel-lábbal érintett felületeken, a kollégáink védelmében védőfelszerelésben. Légfertőtlenítési igény esetén vállalunk ózonos és hidegködképzős fertőtlenítést is.