Több, mint takarítócég

Dr Clean Kft, az 1000 m2-nél nagyobb területek takarítási szakértője

Üzleti, ipari, kereskedelmi ingatlanok takarítása más színtű szaktudást és elkötelezettséget igényel, mint az otthoni házi asszonyok. 

Miben nyújtunk többet, mint a versenytársaink? 

Bemutatkozás

A Dr Clean Kft. a nagy méretű üzleti ingatlanok takarításának szakértője. 2009 óta gondoskodunk róla, hogy Megrendelőink munkahelyei napról napra ragyogjanak. Legfőbb célkitűzésünk a fenntartható, etikus, magas minőségű szolgáltatás biztosítása azon Partnereinknek, akik szeretnénk felelős, biztos kézben tudni munkahelyük tisztaságát.

Szakmaiság, felelősségtudat

Minden feladatunk ellátását tudatosan átgondolt folyamatokon keresztül végezzük. Legyen szó értékesítésről, számlázásról, munkaerő- és eszköz-kapacitások szervezéséről kiváló szakemberekből álló csapatunk összhangban dolgozik ügyfeleink kényelmének fenntartásáért.

Szolgáltatástervezés

A takarítás nem pusztán munkaerő közvetítés, nagy méretű céges ingatlanok mindennapos rendben tartására összetett feladat Meg kell ismernünk Ügyfelünk igényeit, lehetőségeit. Ezért elengedhetetlen a takarítandó terület bejárása, a költségek kalkulációja, a műszaki tartalom megtervezése.

Dr Clean Kft. alapértékei

Proaktivitás

Cégünk minden folyamatában és megbízásánál a kezdeményező, agilis cselekvés jellemez minket. Mi mindig legalább két lépéssel a probléma előtt járunk és azelőtt a megoldáson dolgozunk, mielőtt az megjelenne.

Szolgáltatási szemlélet- tudatosság

Magas minőségű takarítási szolgáltatást a szorgalmas személyzet és a helyesen alkalmazott technológia mellett az ügyfelek igényeit kielégítő, tudatosan tervezett szolgáltatási rendszerrel lehet biztosítani.

Folyamatos fejlődésre való törekvés

Minőségirányítási folyamatainkból származó kvantitatív és ügyfeleink által nyújtott kvalitatív értékelések alapján napról napra egyre jobb minőségű, stabil takarítási szolgáltatást nyújtunk Megrendelőinknek!

Innováció- minőség

Megtervezzük és végrehajtjuk az igényeknek megfelelő szolgáltatást. A takarítási piacon egyedülálló minőségirányítási folyamataink, az innovatív és környezetbarát tisztítástechnológiák garantálják az elégedettséget.

Fenntarthatóság

Hisszük, hogy a törvényesen, versenyképes bérrel foglalkoztatott személyzettel, az erőforrások megfelelő biztosításával és tapasztalt szakemberek irányításával tudhatunk hosszú távon stabil szolgáltatást nyújtani.

+36 1 700 4221

ertekesites@doctorclean.hu

1139 Budapest, Hajdú u. 42.

Kövess minket a közösségi médiában!

Kérjen árajánlatot a Dr Clean Kft. csapatától és biztosítsa irodája higéniáját egy igazán profi csapattal!