Tapasztalat - Szaktudás

A Dr Clean Kft. 10 éve, 2009 óta kifejezetten takarítási szolgáltatásra, elsősorban nagy és igényes munkahelyek napi takarítására specializálódott.
A megfelelő szakember, technológia kiválasztása, a feladat elvégzéséhez szükséges erőforrások felmérése iskolában és könyvekből nem megtanulható készség.
Nincs titok: Évtizedes tapasztalat – magas minőség – ragyogó tisztaság – elégedett Megrendelő!

Elit ügyfélkör – Magas minőség

Ügyfeleink keresik a minőségi szolgáltatót – a Doctor Clean is keresi ideális partnereit! Cégünk szaktudása, elkötelezettsége és igényessége elsősorban 500 négyzetméter fölötti munkahelyek takarításánál érvényesül, ahol a jó ár mellett a magas hozzáadott érték legalább ugyanolyan fontos szempont a kiválasztásnál. Elsősorban azon cégek számára vagyunk igazán valók, akik szeretnének hosszú távon megszabadulni a takarítás szervezésének gondjaitól és önálló, igényes szakcég komplex szolgáltatásában látják a megoldást.

Jó munkahely - Stabil csapat

A takarító cégek – ahogy az ügyfél bizalmáért is – versenyeznek a megbízható szakemberekért. Kulturált munkakörülmények, tisztességes fizetés, emberi hangú vezetőség, fejlődési lehetőség – mind hozzájárul a takarító csapat stabilitásához. Cégünk fő célkitűzése a rugalmas, élhető, családias munkakörnyezet megteremtése a munkaközösség számára és folyamatos, szorgalmának és teljesítményének megfelelő fejlődési lehetőség biztosítása minden dolgozója részére.

Ügyfélvélemények

„Éveken keresztül cserélgettük a takarító cégeket, több időt töltöttem a megfelelő szolgáltató kiválasztásával, mint bármi más teendőmmel. Én azért szeretek a Dr Clean Kft-vel dolgozni, mert tudják: nem az én dolgom, hogy a takarítás rendben menjen!”
90 fős tervezőiroda office manager

„Nálunk a tisztaság nem pusztán munkahelyi érték, hanem alapkövetelmény. A Doctor Clean csapata minden korábbi tapasztalatunkat meghazudtoló fegyelmezettséggel képes napról napra teljesíteni. Értik a szakmát, figyelnek az igényeinkre és nagyon rugalmasan kezelik a váratlan helyzeteket is. Ennél kevesebbel most már nem érnénk be.”


Magánegészségügyi szolgáltató szakmai igazgatója

„Az ingatlanszakmában nem titok, hogy egyre nehezebb megbízható, önálló, igényes takarítót találni. Az a bérbeadó, aki bérlői számára prémium ingatlant kínál, nem engedheti meg magának a „teszkó gazdaságos” takarító céget. Az irodaházunk takarításról Ügyfeleim csak jókat mondanak, nekem pedig semmi más nem számít”


„A” kategóriás irodaház létesítményüzemeltetési vezetője

Ajánlatot kérek!

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk.