Robotizált takarítás

Lépjen be a jövőbe a takarítás terén: robotizált megoldásainkkal a tisztaság a gombnyomásnyira van!

A robotizált takarítás nem csupán egy trend, hanem a jövőbe vezető út a takarítási iparágban.

A Dr Clean Kft. élen jár a korszerű takarítási megoldások bevezetésében.

A takarítási feladatok teljesítése több, mint 80%-ban emberek által végzett repetitív fizikai munkát igényel. Ha a takarító cég teljesítése hibás, vagy hiányos, annak oka nagy valószínűséggel a nem megfelelő felkészültségű, vagy nem megbecsült munkaerőben keresendő. A költséghatékonysági elvárások limitálják a szolgáltatók mozgásterét, ez nem jelenti azonban azt, hogy a Megrendelőnek kompromisszumot kell kötnie az ár-érték arány elvárásokban!

Néhány előny az AI és a robotok tisztítási feladatokban történő használatában

HATÉKONYSÁG

A mesterséges intelligencia által irányított takarítógépek megállás nélkül, éjjel-nappal dolgozhatnak, szünetek, pihenés vagy akár alvás nélkül. Ez azt jelenti, hogy sokkal gyorsabban és hatékonyabban takarítanak meg egy teret, mint egy emberi takarító.

KÖVETKEZETESSÉG ÉS ÁLLANDÓ MINŐSÉGI SZÍNVONAL

A robotoknak nincsenek rossz napjaik, és nem fáradnak el. Minden alkalommal ugyanúgy végzik el a tisztítási feladatokat, biztosítva az egyenletes eredményt. Minden alkalommal ugyanolyan tisztaságra számíthat, amikor robotok végzik el a takarítási feladatokat.

BIZTONSÁG

Egyes tisztítási feladatok veszélyesek lehetnek az takarítási személyzetre, mint például a magasban végzett munka vagy a mérgező vegyszerek kezelése. A mesterséges intelligenciával vezérelt robotok használata az ilyen jellegű feladatokra, jelentősen csökkenti a balesetek és sérülések kockázatát.

KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG

A takarítórobot megvásárlásának vagy bérlésének előzetes költsége magas, hosszú távon költséghatékonyabb lehet. A modern, mai robot eszközök kevesebb karbantartást igényelnek, hosszabb élettartamúak és éjjel-nappal működnek, csökkentve az emberi erőforrások szükségességét.

Magyarországon még ritkán találkozunk takarító robotokkal, de a tisztítástechnológia automatizálása már elérhető áron stabil minőséget garantálhat minden nagyobb munkahely tisztán tartásában.

  • Nagy alapterületű ipari és kereskedelmi ingatlanokban emberi irányítás nélküli súroló automaták megbízhatóan el tudják látni az alapterület tisztán tartását – késés, betegség és szabadság igény nélkül az év 365 napjában!
  • Irodaterületeken könnyen kezelhető, vegyszermentesen üzemeltethető takarító gépekkel a felmosás és porszívózás ideje akár a harmadára is csökkenthető.
  • Az okoseszközökkel üzemeletetett, digitális minőségirányítási rendszerek minden korábbinál könnyebbé teszik a takarítás minőségének ellenőrzését és az esetleges hiányosságok miatti kompenzáció érvényesítését.