Iroda takarítás, irodaház takarítás

Iroda takarítás professzionális takarító céggel!

1000 m²-nél nagyobb alapterületű iroda, irodabérlemény, teljes irodaház napi takarítása, nagytakarítása, ügyeletes takarítói szolgálat ellátása.

Ajánlatot kérekIroda takarítás ügyben hívja: +36 20 8496 695

Irodaház, iroda takarítás

A felkészült, igényes takarító személyzetet, a takarítás-technológiát, vegyszereket, minőségellenőrzést egyaránt tartalmazza szolgáltatásunk.

Levesszük a terhet a válláról! 

1000 m²-nél nagyobb alapterületű irodaházak, irodák takarítása

Minden ajánlatunk egyedi, helyszíni felmérés és személyes egyeztetés alapján készül.

Igény szerint felülvizsgáljuk az eddigi takarítási rendet és igényeikhez mérten költséghatékony, válságálló megoldást is javaslunk.

Célunk, hogy Önnek a takarítással ne kelljen foglalkozni. Ajánlatunkat úgy dolgozzuk ki, hogy több éven keresztül Megrendelőnk elégedettségére fenntartható, munkahelyük sajátosságai szerint kialakított takarítási szolgáltatással tudjuk garantálni a terület tisztaságát.

Ajánlataink minden esetben tartalmazzák az alábbiakat:

R

Iroda takarítási feladatok

Takarítás megtervezése: feladatok sorrendjének és gyakoriságának meghatározása, az iroda munkarendjéhez történő alkalmazkodással.

Igény szerint a feladatok optimalizálása költségcsökkentési céllal.

R

Takarító eszközök

Takarító gépek, eszközök és környezetbarát, professzionális tisztítószerek folyamatos beszerzése a helyi adottságok szerint megválasztva.

R

Mosdóhigiéniai töltőanyagok

Igény szerint mosdóhigiéniai töltőanyagok automatikus beszerzése, házhoz szállítása és a kihelyezett adagolókba utántöltése.

R

Személyzeti feladatok

Takarító kollégák kiválasztása, általunk készített takarítási terv szerinti oktatása, szükség esetén azonnali helyettesítés, vagy végleges csere szolgáltatás folytonosság megtartás mellett.

R

Minőségellenőrzés

Több lépcsős proaktív minőségellenőrzési folyamat, rendszeres konzultáció Megrendelővel, szúrópróbaszerű és tervezett ellenőrzések.

Irodatakarítás – amit nyújtunk:

R

Megbízható csapattal dolgozunk

Megbecsült, stabil egzisztenciával rendelkező, megbízható takarító csapat.

R

Több éves szakmai tapasztalatainkra támaszkodunk

12 év tapasztalata üzleti ingatlanok, irodák, irodaházak takarításában.

R

Egyedi igényekre odafigyelünk

Kiemelt figyelemmel vagyunk az egyedi igényekre, ügyfeleink többsége több éve elégedett partnerünk. A takarítás műszaki tartalmát személyes felmérést és konzultációt követően állítjuk össze.

R

Megfelelő minősítéssel, referenciával rendelkezünk

Igény szerint bármikor közvetlen elérhetőséget adunk elégedett partnereinkhez. Leinformálható tulajdonosi háttér, átlátható gazdálkodású, Dun & Bradstreet Megbízható Cég minősítéssel rendelkező szolgáltató vagyunk.

iroda takaritas doctor clean

Irodaház és iroda takarítással kapcsolatos szolgáltatásaink:

R

Iroda napi takarítása

Munkaidőn kívül végzett heti 5 alkalmas napi takarítás: elsősorban 2 méter alatti területek tisztán tartása, a napi munkában érintett felületekre koncentrálva

R

Munkarendhez igazodó iroda takarítás

A terület munkarendjéhez igazodva végezzük a takarítást: kiemelt területekre nagyobb hangsúlyt fektetünk (vezetői irodák és tárgyalók), clean desk policy alapján dolgozunk.

R

Ügyeletes iroda takarítás

Ügyeletes takarítás, háziasszonyi szemlélettel munkaidő alatti igény szerinti takarítás, havária jellegű események kezelésére és a közös használatú területek állandó tisztaságának megőrzésére.

R

Iroda nagytakarítás

Rendszeres nagytakarítás, melynek gyakoriságát a Megrendelő határozza meg.

R

Egyedi igények

Üzenő füzettel és kiemelt ügyfeleknek biztosított online ügyfélkapun keresztül vesszük fel az egyedi igényeket, esetleges észrevételeket.

R

Területi vezető

Minden ügyfél kifejezetten neki dedikált területi vezetőt kap, aki személyesen felel a takarítás minőségéért és az ügyfél elégedettségéért.

R

Környezetbarát megoldások

Környezetbarát technikák és termékek alkalmazása: igény szerint lebomló szemeteszsákok biztosítása, környezetbarát vegyszerek használata, víztakarékos takarítás technológia.

R

Költözés vagy felújtás esetén piperetakarítás

R

Kiegészítő szolgáltatások

Irodakertészet, speciális felülettisztítás, kárpit- és szőnyegtisztítás.

Iroda takarítás Budapest, Pest megye

Irodatakarítás Budapesten és Pest megyében. Amennyiben a fővárosban és vonzáskörzetében üzemeltet nagy alapterületű (preferáltan 1000 m2-nél nagyobb területű) irodát, irodaházat, akkor ránk bízhatja a munkahely rendszeres napi takarítását, fertőtlenítő takarítását és nagytakarítását.

Cégünk kifejezetten igényes, sok dolgozót foglalkoztató (ügyfelet/vendéget kiszolgáló) munkahelyek takarító specialistája. Számos budapesti iroda, irodaház rendszeres takarítását végezzük. 12 év szakmai tapasztalattal várjuk az érdeklődőket, akik 1000 m2-nél nagyobb iroda, irodaház, vagy irodaház közös terület takarítására keresnek hosszú távú partnert Budapesten és környékén.

Budapesten és Pest megyében irodaház takarítás, irodatakarítás szolgáltatásunk keretében komplett szolgáltatást kínálunk, hogy Önnek ne kelljen többé a takarítással foglalkoznia.

Keressen minket bizalommal, ha budapesti iroda takarítására keres megbízható, professzionális takarító céget. A megkereséstől számított 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetünk időpontot egy személyes helyszínbejárásra.

iroda takarítás árak

Hajnali, délutáni, esti, éjszakai irodatakarítás, hétvégi nagytakarítás

Takarítási szolgáltatásaink bármely napszakban elérhetőek, legyen szó akár hajnali vagy éjszakai irodatakarítás megszervezéséről. A rendszeres irodatakarítást az iroda munkaidejéhez igazítjuk, és még a reggeli kezdés előtt hajnalban, vagy munkaidő után, délután, este vagy éjszaka elvégezzük. A megrendelővel egyeztetett időpontokban álluk rendelkezésre. A nagytakarításokat és egyéb speciális munkákat általában hétvégére időzítjük, hogy az alkalmazottak zavarása nélkül tudjuk elvégezni a munkafolyamatokat. Az ügyeletes, háziasszony szemléletű irodatakarítás szokott napközbeni időpontokra esni, természetesen ebben is alkalmazkodunk ügyfeleink egyedi igényeihez.

Hétvégi, hajnali, délutáni, esti vagy éjszaki irodatakarítás szolgáltatást is vállalunk, attól függően, mi az ügyfelünk igénye.

éjszakai iroda takarítás

Iroda takarítás árak

Irodatakarítás áraink mind a helyszíni felmérés és a személyesen egyeztett igények alapján számított egyedi konstrukciók, melyek az alábbi elemekből állnak össze:

 • Takarítói csapat teljes bérköltsége, beleértve a szabadság, betegség esetén esedékes helyettesítési költségeket
 • Minőségirányítás költsége: ellenőrzés, adminisztráció, kapcsolattartás
 • Irodatakarítás technológia, a helyszínhez megfelelő gépek
 • Takarításhoz használt vegyszerek, minden esetben a helyi adottságoknak megfelelően összeállítva, készlet figyelése, havonta rendelésleadás
 • Irodatakarításhoz használt eszközök

Az iroda takarítás árakat továbbá befolyásolják az alábbi tényezők:

 • Az iroda, irodaház alapterülete
 • A terület tagoltsága
 • Az ügyfél által elvárt feladatok listája, részletessége
 • Az irodát használó alkalmazottak száma
 • Az iroda, irodaház megközelíthetősége

Válságálló takarítási igény esetében a személyes konzultáció során egyeztetjük, a szolgáltatás mely részeiben lehetünk rugalmasok és van lehetőség csökkentésre és mely elemek esetében szükséges a korábbi rendszer fenntartása.

„Ahol tisztaság és rend kell, ott Doctor Clean rendel…”

Kérjen árajánlatot a Doctor Clean csapatától,

és biztosítsa irodája higiéniáját egy igazán profi csapattal!

Minden kedves érdeklődővel 1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot!

1000 m²-nél nagyobb alapterületű munkahelyek takarítására specializálódtunk!

A nagy munkahelyek takarítása ügyében minden igény, kérdés kapcsán állunk rendelkezésére!

  Ajánlatkérés

  Melyik szolgáltatásunk érdekli?

  Az ajánlatkérés oka: