About the Doctor Clean

A Dr Clean Kft. az igényes munkahelyek profi takarítója 2009 óta. Csapatunk legfontosabb értékei az igényesség, megbízhatóság és a folyamatos fejlődésre való igény. Budapesten és környékén több, mint 100 területen tartjuk napról napra tisztán Megrendelőink irodáit. Cégünk az építkezések utáni takarítástól a speciális technológiával végzett felülettisztításon át a mosdóhigiéniai töltőanyagok beszerzéséig minden, alkalmi feladatban is közreműködik közép- és nagyvállalati partnerei munkakörnyezetének tisztán tartásában. Stabil, elégedett és igényes takarító csapattal stabil, elégedett igényes ügyfélkörünk évről évre bővül! Minden partnerünk számára alapos igényfelmérést követő, egyedi ajánlatot készítünk.

Hogyan válasszunk takarító céget ?

Referencia:
Milyen tapasztalatai vannak ?

Az igényes, nagy méretű irodák kiszolgálása nem kezdőknek való feladat. Érdemes megvizsgálni, kinek, mióta, milyen elégedettséggel szolgáltat a feladatra ajánlkozó. A Dr Clean Kft. 2009 óta több, mint 10000 ingatlanban végzett már takarítást az ország szinte minden régiójában. Munkatársaink kérésre küldenek referencialistát!

Ár-érték arány:
Mit kínál az ajánlatában ?

A napi takarításban igazán találó a közmondás: a legolcsóbbra könnyen ráfizet az Ügyfél! A kiválasztás előtt mindenképp győződjünk meg róla, mi az ajánlat valódi ellenértéke:hány emberi munkaórát, milyen technológiát és minőségbiztosítási garanciát épít be tervezett szolgáltatásába a takarító cég? Kereskedelmi csapatunk szakmai vezetőink aktív közreműködésével minden megrendelőnk számára egyedi ajánlatot készítenek, melyből pontosan kiderül a szolgáltatás ár-érték aránya!

Munkaerő
Van megfelelő takarító csapata ?

Az üzleti ingatlanok működtetése során ma minden üzemeltetési szakma legnagyobb kihívása a megfelelő munkaerő biztosítása. A tisztességes megélhetést kínáló takarító cég csapata motivált, felkészült, igényes és hosszú távon is megbízhatóan látja el a feladatát. Cégünk kiemelt bérezéssel, több lépcsős kiválasztási folyamattal, folyamatos képzéssel gondoskodik róla, hogy a Dr Clean-es takarító a szakma elitjébe tartozzon!

Technológia, minőségbiztosítás
Ért hozzá ?

A profi szolgáltató nem éri be azzal, hogy a takarító kezébe nyomja a vödröt, lapátot. Az igényes, sok dolgozót foglalkoztató, nagy munkahelyeken kényes, látványos és körültekintéssel kezelendő felületek takarítás megfelelő szaktudást igényel. Takarító cégünk évtizedes tapasztalattal rendelkező szakmai csapata rendszeres ellenőrzéssel, oktatással és megfelelő eszközök, vegyszerek kiválasztásával gondoskodik a legmagasabb elvárásnak is megfelelő eredményről!

Több, mint takarító cég

Az elmúlt több, mint 10 évben a Doctor Clean csapata szinte minden, takarításhoz kapcsolódó feladattal találkozott és sikerrel vette a kihívásokat!

Három, egymással szinergiában, de önálló szakmai vezetéssel dolgozó üzletágunk minden Megrendelőnk elvárásait teljesíti.

0
napról napra tiszta munkahely
0
profi takarító szakember
0
m2 takarított terület évente
0
m2 tisztított ablak évente

Ajánlatot kérek!

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk.